TOMA'nın freni boşaldı: Üsküdar'da 14 araç birbirine girdi

TOMA'nın freni boşaldı: Üsküdar'da 14 araç birbirine girdi
Üsküdar’da freni tutmayan TOMA, önündeki araçlara çarptı. Arkadaki araçların çarpmasıyla da zincirleme kazaya dönüşen olayda 1 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle Şile Otoyolu Altunizade istikametinde trafik durdu.

Üsküdar Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde iddiaya göre, Üsküdar yönünde seyir halindeyken freni tutmadığını fark eden TOMA aracı, siren çalarak ilerledi.

Oldukça süratli giden TOMA aracı önünde bulunan araçlara çarparak durabildi. TOMA aracını fark eden sürücüler kazadan kaçamadı. Arkadan gelen ve kazayı fark edemeyen diğer otomobiller ise kaza yapan araçlara çarptı.

tr2.jpg

ÇOK SAYIDA POLİS VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ

11 araç, 1 TOMA ve 2 motosikletin karıştığı kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralanan motosikletli bölgedeki hastaneye sevk edildi. Çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Kaza sebebiyle Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde trafik kilitlendi. Araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

tr.jpg

"KAÇMAYA ÇALIŞTIM..."

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Cüneyt Ergüven, “Ümraniye’den siren çalarak geliyordu, alt geçidi geçtikten sonra süratli geldiğini fark ettik. Kaçmaya çalıştım, kaçamadım. Sol taraftan bana çarptı” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar