O belediyeden işçilere 1 Mayıs ikramiyesi! Kişi başı 2 bin lira

O belediyeden işçilere 1 Mayıs ikramiyesi! Kişi başı 2 bin lira
Manisa'nın Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye işçileriyle özel bir buluşma gerçekleştirerek, onlara 2 bin TL ikramiye vereceklerini duyurdu.

Yunusemre Belediyesi şantiyesinde işçilerle bir araya gelen Başkan Balaban eşi Serap Balaban ve belediyenin üst düzey yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından işçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Balaban, "1 Mayıs, emek ve dayanışma bayramınız kutlu olsun. Sizler, emeğiniz ve onurunuzla toplumda önemli bir yere sahipsiniz," dedi.

3434.jpg

Başkan Balaban, işçilere desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Sembolik de olsa, 1 Mayıs anısına her birinize 2 bin TL ikramiye ödeyeceğiz. Bu, Manisa'da bir ilk. Ekonomik durumumuz elverdiğince işçi hakları konusunda daha fazla adım atacağız" ifadelerini kullandı.

aw194299-03.jpg

Sendika Başkanı Rahmi Okan Polat ise, Başkan Balaban'a teşekkür ederek, "İkramiyenin meblağı kadar niyeti de önemli. İşçinin düşünüldüğünü ve haklarının korunduğunu görmek bizler için değerli. İnanıyoruz ki, yönetimimiz işçi hakları konusunda her zaman yanımızda olacak," diye konuştu.

aw194299-01.jpg

Etkinlik, işçilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmek için çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Balaban'ın sözleriyle son buldu. Bu özel gün, Yunusemre Belediyesi'nde işçi haklarına verilen önemin bir göstergesi olarak kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar