Tolga Savacı kimdir? Tolga Savacı neden öldü? Tolga Savacı nereli?

Tolga Savacı kimdir? Tolga Savacı neden öldü? Tolga Savacı nereli?
Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Haberin ardından birçok kişi Tolga Savacı'nın neden öldüğünü merak etmeye başladı. Peki Tolga Savacı kimdir? Tolga Savacı neden öldü? Tolga Savacı nereli?

Tolga Savacı kimdir?

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Tolga Savacı, kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Peki Tolga Savacı kimdir? Tolga Savacı neden öldü? Tolga Savacı nereli?

TOLGA SAVACI KİMDİR?

6 Mayıs 1963'te İstanbul'da doğan Tolga Savacı, Türk dizi ve sinema dünyasına adını altın harflerle yazdırmış bir isimdir. Fransız Koleji'nde eğitim gören Savacı, gençlik yıllarında mankenlik yapmış ve birçok projede yer almıştır.

1985 yılında "Arzu" filmiyle sinema dünyasına adım atan Tolga Savacı, Banu Alkan ile başrolü paylaşmış ve kısa sürede büyük bir çıkış yakalamıştır. "Sekreter", "Tapılacak Kadın", "Canım" gibi filmlerde de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Savacı, Türk sinemasının önemli isimleri arasında yerini almıştır.

Oyunculuğun yanı sıra televizyon dünyasında da başarılı işlere imza atan Tolga Savacı, birçok dizi projesinde rol almıştır. "Fatih Harbiye", "Kurt Seyit ve Şura", "Berivan" gibi yapımlarda oyunculuk performansıyla izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır.

Üç evlilik yapmış olan Tolga Savacı son olarak ünlü yazar Nermin Bezmen ile evliydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar