Togg, Fatih Altaylı'nın konuşmacı olacağı etkinlikten çekildi!

Togg, Fatih Altaylı'nın konuşmacı olacağı etkinlikten çekildi!
Togg, dünyanın önde gelen marka, pazarlama, reklam, teknoloji ve düşünce liderlerinin bir araya geldiği Brand Week Istanbul etkinliğine bu sene sponsor oldu. Ancak ortaya çıkan bazı tartışmaların ardından her sene düzenlenen etkinliğe bu sene katılmayacağını duyurdu.

Brand Week Istanbul etkinliğine sponsor olan Togg'un, etkinliğe konuşmacı olarak katılacak gazeteci Fatih Altaylı'ya sponsor olduğu iddia edildi. Sosyal medyada konuyu bu şekilde anlayan kullanıcılar, Togg'u ve Fatih Altaylı'yı eleştiri yağmuruna boğdu.

Fatih Altaylı'nın daha önce Togg'u birçok konuda eleştirdiğini söyleyen ve Togg'un neden gazeteciye sponsor olduğunu sorgulayan kullanıcılar, bu kararı yanlış bulduklarını ifade etti.

Fatih Altaylı ise sert bir çıkış yaparak Togg'un kendisine değil etkinlikte sponsor olarak bulunacağını söyledi. Togg ise bu tartışmaların ardından Brand Week Istanbul etkinliğinde 'kurumsal sponsorlardan biri' olma kararından vazgeçtiğini açıkladı.

İşte şirketin konu hakkındaki açıklaması:

"Marka ve ürünlerimizi pazarlama profesyonelleriyle buluşturmak amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte ‘kurumsal sponsor’lardan biri olarak yer alma kararı almıştık. Ancak bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklimizin amacı dışında tartışmalara konu olması ve markamıza zarar vermesi üzerine bu organizasyondan çekilme kararı aldığımızı bildiririz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar