Tıp öğrencisi 11 gündür kayıp

Tıp öğrencisi 11 gündür kayıp
Kayseri'de, 11 gündür kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin'i arama çalışmaları sürüyor.

Tülay Tekin (57), oğlunu en son, beraber gittikleri hastanede gördüğünü söyleyerek, "Lavaboya gidiyorum' diyerek yanımdan ayrıldı. Bir daha göremedim. Çok korkuyorum. Ne olur oğlum gelsin dedi. Baba Osman Tekin (60) ise Ahmet'in tıp fakültesini sevmediğini, bizi kırmamak için devam ettiğini öğrendik. İstemiyorsan okuma oğlum. Evine gel. Eve gelmek istemiyorsan da yerini bildir" diye konuştu.

Talas ilçesinde yaşayan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz'da annesiyle hastaneye gitti. Annesinin yanından, 'Lavaboya gidiyorum' diyerek ayrılan Ahmet Enes'ten bir daha haber alınamadı.

Tekin'in hayatından endişe eden ailesi durumu polis ekiplerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Hakkında bastırılan kayıp ilanı ilçenin çeşitli noktalarında duvarlara ve direklere asılan Ahmet Enes Tekin için polis, jandarma, AFAD ve ANDA ekipleri arama çalışması başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar