Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımı ne zaman? Ticaret Bakanlığı memur alımı şartları neler? İşte başvuru detayları...

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımı ne zaman? Ticaret Bakanlığı memur alımı şartları neler? İşte başvuru detayları...
Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacak olan memur alımının detayları merak ediliyor. Memur alımı başvuru tarihi, şartları bakanlığın açıklaması sonrası gündem oldu. Ticaret Bakanlığı tarafından 1.500 memur istihdamı gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Ticaret Bakanlığı memur alımı duyurusunda 2023 yılı içerisinde 1.500 memur alımı istihdam edileceği bilgisi yayınlandı. Personel alımı başvurularının nasıl ve ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Buna göre adayların herhangi bir kuruma gitmesine gerek kalmayacak. Memur alımı koşulları, başvuru tarihleri ve alımın gerçekleşeceği kadrolar yayınlanan ilan ile duyurulmuş olacak.


TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI NE ZAMAN?


Ticaret Bakanlığı memur alımı ilanı ve hakkındaki detaylar henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında diğer detaylara sayfamızda yer vereceğiz. İlan sonrası başvuru tarihleri, şartları ve alım yapılacak memur kontenjanlarının belli olması bekleniyor.

2023 yılı Ekim ayı sonuna dek personel alımı ilanının yayınlanacağı düşünülüyor. Konu hakkında yakın zamanda resmi açıklama bekleniyor.

"2023 YILI İÇERİSİNDE ALIM SÜRECİ SONUÇLANACAK"


İlgiyle takip edilen konu hakkında Ticaret Bakanlığı tarafından konu hakkında açıklama yapıldı ve sosyal medya paylaşımında “Bakanlığımızca 81 ilimizin tamamında görevlendirilmek üzere, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemi ile 1.500 adet kadrolu memur istihdamı için çalışmalarımızı tamamladık, 2023 yılı içerisinde alım sürecini sonuçlandırmayı hedefliyoruz.” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar