Ticaret Bakanı duyurdu! Başta tekstil ve beyaz eşya olmak üzere birçok sektöre yüzyılın indirimi geliyor

Ticaret Bakanı duyurdu! Başta tekstil ve beyaz eşya olmak üzere birçok sektöre yüzyılın indirimi geliyor
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, tüm sektörleri, özellikle tekstil ve beyaz eşya gibi alanları desteklemek için Cumhuriyet'in 100. yılında büyük indirim kampanyalarına katılmaya davet etti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı "Bakanlığımızın zincir marketlere yönelik indirim çağrısının giderek daha fazla karşılık bulduğunu görüyoruz. Bu nedenle zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı ve işletmelerimizi, enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek olmaları için indirimler yapmaya davet ediyorum." açıklamasını hatırlatarak şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından hareketle, sektörlerimizi, tedarik zincirinin her halkasını, enflasyonla mücadelede yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Yapılan açıklamalar, verilen destek mesajlarından sonra kar topu etkisiyle sektörlerimizin her birinden, oda temsilcilerinden, esnafımızdan, sanayicimizden 'Türkiye Yüzyılı'na yakışacak indirim ve kampanya beyanları gelmeye başladı.Enflasyonla verilen mücadelenin ancak topyekun bir hareketle, üretim bandının en başından en sonuna kadar yapıldığında başarıya ulaşabileceği konusunda hemfikir kalınmıştı.

"BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ "

Sektörlere indirim çağrısını yinelediklerini belirten Bolat, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu toplantısında yapmış olduğumuz açıklama ile Cumhuriyet'imizin 100. yılına yakışır şekilde marketlerimize indirim çağrısında bulunduk. Açıklamamızın ardından Türkiye Perakendeciler Federasyonu, İstanbul Ticaret Odası Perakende Komitesi, Gıda Perakendecileri Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği gibi sektör temsilcilerinden kampanyaya destek açıklamaları geldi. Şimdi çağrımızı yineliyoruz ve perakende sektörünün tüm temsilcilerini Cumhuriyet'imizin 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar