THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası! Detaylar belli oldu

THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası! Detaylar belli oldu
THY, yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası düzenleyerek seyahat edenlere özel fırsatlar sunuyor.

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi seyahatlerde uygun fiyatlar sunmak amacıyla özel bir indirimli bilet kampanyası başlattı. Bugün ve yarın alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde başlangıç fiyatı 799 lira olarak belirlendi.

FARKLI PAKETLERDE SUNULAN FIRSATLAR

THY'nin web sitesinde yer alan duyuruya göre, kampanya, İstanbul Havalimanı'ndan kalkan veya varış yapan, yurt içi, tek yönlü, doğrudan ve ekonomi sınıfı uçuşlar için geçerli olacak.

Farklı paketlerde sunulan fiyatlar da dikkat çekiyor. "EcoFly" paketinde 799 liradan başlayan fiyatlar sunulurken, "ExtraFly" paketinde İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatları için 1179 lira ve "PrimeFly" paketinde ise 1249 lira olarak belirlendi. Diğer yurt içi uçuşlarda ise "ExtraFly" paketinde 1129 lira, "PrimeFly" paketinde ise 1189 lira ücretlendirme yapılacak.

THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası

KAMPANYA DETAYLARI VE SATIŞ NOKTALARI

Ancak, bu promosyon sadece Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen düzenli uçuşlar için geçerli olup, KKTC Ercan Havalimanı'na yapılan seyahatleri kapsamamaktadır. Ayrıca, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan seyahatler ile THY'nin kod paylaşımı yaptığı seferler ve AnadoluJet uçuşları da bu indirimden yararlanamayacak.

Yolcular, biletlerini THY'nin çağrı merkezi, internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden rahatlıkla satın alabilirler. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin fiyatlarında değişiklikler olabileceği akılda tutulmalıdır. Kampanya ile ilgili daha fazla detay için, THY'nin resmi internet sitesindeki ilgili sayfayı ziyaret etmeleri önerilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar