Anadolu Efes, Real Madrid'i son nefeste...

Anadolu Efes, Real Madrid'i son nefeste...
THY Euroleague’in 31. haftasında Anadolu Efes sahasında karşılaştığı Real Madrid’i 93-90’lık skorla mağlup etti.
Turkish Airlines EuroLeague''in 31''inci haftasında Anadolu Efes, kendi sahasında İspanya temsilcisi Real Madrid''i 93-90 mağlup etti. Bu sonuçla Anadolu Efes 14''üncü galibiyetini alırken, Real Madrid ise 7''nci mağlubiyetini aldı.
 
Sinan Erdem Spor Salonu''nda oynanan maça Anadolu Efes; Micic, Larkin, Anderson, Moerman ve Pleiss ilk 5''iyle başladı. Real Madrid ise Williams-Goss, Deck, Hanga, Yabusele ve Tavares ilk 5''iyle sahada yer aldı. Dev karşılaşma tempolu başlarken, Anadolu Efes''te Micic 8 sayıyla, Real Madrid''de ise Poirier 6 sayıyla takımlarının skor yükünü çeken isimler oldular. Karşılıklı sayılarla geçen ilk periyodu Real Madrid 21-19''luk üstünlükle kapattı.
 

 
İkinci periyodun başlamasıyla vites yükselten deplasman ekibi, Anadolu Efes karşısında hücumda ve savunmada büyük üstünlük kurarak farkı 13 sayıya kadar çıkardı: 31-44. Bu skor sonrasında oyuna ağırlığını koyan Anadolu Efes, 11-0''lık seriye maça yeniden ortak oldu: 42-44. Periyodun kalan bölümünde tekrardan seri yakalayan Real Madrid, soyunma odasına 51-44''lük üstünlükle gitti.
 
Real Madrid''in Yabusele başta olmak üzere 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetli atmasıyla hücumda hiç düşmeyen Real Madrid''e karşılık Anadolu Efes''te, Moerman ve Larkin devreye girse de deplasman ekibi müsabakanın final periyoduna 7 sayılık farkla önde girdi: 72-79.
 
Son periyotta vites yükselten taraf bu kez Anadolu Efes olurken, Micic''in muhteşem performansıyla öne geçmeyi başaran ev sahibi ekip, parkeden 93-90lık galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar