Anadolu Efes kritik maçı kazandı

Anadolu Efes kritik maçı kazandı
THY EuroLeague'de 19. haftanın erteleme maçında Anadolu Efes, sahasında Bayern Münih'i 81-76 mağlup etti. Efes, maçın genelinde üstünlüğünü korudu.
Anadolu Efes için Bayern Münih maçı kritik öneme sahipti. Efes, bu karşılaşma ile birlikte gelecek maç Kızıyıldız''a da mağlup olursa Play-Off potasına 8. sıradan katılma ihtimali vardı. Bu durumda Efes, EuroLeague normal sezonunu lider tamamlayan Barcelona ile eşleşecekti.
 
Maça iyi başlayan Anadolu Efes, ilk çeyreği 28-21 önde tamamladı. Anadolu Efes, etkili oyununu ikinci çeyrekte de sürdürürken devreye temsilcimizin 44-39 üstünlüğüyle girildi. Çekişmeli geçen üçüncü çeyreği de önde tamamlayı başaran Anadolu Efes, son çeyreğe 5 sayı farkla 67-62 önde başladı. Maçın son çeyreğinde üstünlüğünü korumayı başaran temsilcimiz, Bayern Münih''i 81-79 mağlup etti.
 
Play-off''a kalmayı garantileyen Anadolu Efes, bu galibiyetle birlikte bu sezonki 16. galibiyetini aldı. Bayern Münih ise 14 yenilgiye ulaştı.
 
SİNAN ERDEM''DE LARKİN RÜZGARI
 
Anadolu Efes''in Bayern Münih karşısında aldığı galibiyette maçın oyuncusu seçilen Shane Larkin, mücadeleyi 20 sayı, 4 asist, 1 top çalma 5/5 iki sayı isabeti ve 7/7 serbest atış isabeti ile tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar