TGRT'den muhteşem U dönüşü! Faruk Fatih Özer’in kayıtlarını silip, sabah programında verip veriştirdi

TGRT'den muhteşem U dönüşü!  Faruk Fatih Özer’in kayıtlarını silip, sabah programında verip veriştirdi
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, TGRT ekranlarına çıkarak şirketinin reklamını yaptığı görüntülerin kayıtları silindi. Sabah programında da Özer'in şirketi yerden yere vuruldu.

Kripto para vurgununun patlamasının ardından Özer'in hem TGRT hem de TGRT EU’da kendi reklamını yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

TELEVİZYONDA NE YAPACAĞINI ANLATMIŞ

Thodex’in patronu Özer, 9 Aralık 2020 tarihinde TGRT Haber’de bir programa konuk olduğunda “2020 yılı birçok yeniliği barındırdığı bir yıl oldu bizim için.

İnsanlar şunun değerini daha fazla anladılar. Kripto paranın hem taşınması, hem bir yerden bir yere aktarılması tamamen bana bağlı. Herhangi bir sisteme, ülkeye, finans kuruluşuna bağlı olmadan siz istediğiniz yere bu kripto paranızla seyahat edebilir veya bunu istediğiniz ülkeye aktarabilirsiniz” açıklamasında bulunmuştu.

beyaz1.png

VİDEOLAR KALDIRILDI

Öte yandan büyük vurgunun ortaya çıkmasının ardından TGRT, Özer’in yer aldığı videoları YouTube’dan apar topar kaldırdı.

t1-004.png

SABAH SABAH HAŞLADILAR

TGRT Haber sunucusu Ekrem Açıkel, kırmızı bültenle aranan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer'in haberini sunarken sert eleştirilerde bulundu.

Yayında, Özer'le ilgili "Parlak ayakkabı, kıllı erkek bacağı, çorap yok, dar paça, arkada bir rezidans, Almanların bize sattığı arabalar ve İstanbul'un kafeleri... " ifadelerine yer veren Açıkel, "Rezil bir tipoloji belirdi. Bu benim gençlerime nasıl bir mesaj yolladı biliyor musunuz? ‘Çalışmakla, üretmekle, alınteri dökmekle olmaz koçum! Çal çırp, vur kır, kurnaz ol, adamını bul, indir parayı" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar