Sen misin iktidarı eleştiren... TGRT Ekrem Açıkel'in biletini kesti!

Sen misin iktidarı eleştiren... TGRT Ekrem Açıkel'in biletini kesti!
AKP'ye yakınlığı ile bilinen TGRT, Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel'i ekranlardan uzaklaştırdı. Açıkel, hayat pahalılığı ve ekonomi üzerine yaptığı eleştiriler ile sosyal medyada sık sık gündem oluyordu.

İktidara yakınlığı ile bilinen TGRT ekranlarında Ana Haber bültenini sunan, ekranlarında sık sık ekonomi ve artan hayat pahalılığı üzerine eleştiriler yapan deneyimli sunucu Ekrem Açıkel bir süre ekranlardan uzak kalacağını açıkladı. Deneyimli isim son dönemde yaptığı eleştirilerle sık sık sosyal medyada gündem oluyordu.

"TGRT YÖNETİMİNİ RAHATSIZ EDİYORDU"

Açıkel''in sık sık ekonomi üzerinden canlı yayında yaptığı iktidar eleştirilerinin TGRT yönetimini rahatsız ettiği iddia ediliyordu.

Kulislerde ise 14 Mayıs''ta yapılması planlanan seçimler yaklaşırken TGRT''nin Ekrem Açıkel’i zorunlu izne ayırdığı belirtiliyor.

"DÖNEMSEL YORGUNLUK"

Twitter hesabından paylaşım yapan Açıkel ise mesajında; "Değerli dostlarım, beni yalnız bırakmayan can kardeşlerim, canım Türkiyem. Benden duymanızı isterim. Aksi size saygısızlık olurdu. Dönemsel yorgunluk sebebiyle dinlenmem gerekti. Bu akşamla birlikte bir süre TGRT Ana Haber bülteninde olamayacağım. Twitter’dan yazar çizerim" ifadelerini kullandı.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar