Araba alacakların dikkatine: Otomotiv devi büyük indirime gitti... O tarihten itibaren 30 bin TL zam yapacak!

Araba alacakların dikkatine: Otomotiv devi büyük indirime gitti... O tarihten itibaren 30 bin TL zam yapacak!
Tesla, ABD'deki fiyatlarında bir indirim daha yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu indirimin geçici olduğu belirtildi.

Tesla'nın internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Model Y'nin RWD ve Uzun Menzilli versiyonlarının fiyatlarında 29 Şubat'a kadar indirime gidileceği belirtildi ve bu fiyatların 1 Mart'tan itibaren 1000 dolar veya daha fazla artacağı ifade edildi.

Model Y'nin arkadan çekişli ve Uzun Menzilli versiyonlarının fiyatlarında ABD'de 1000 dolarlık bir indirim yapıldı ve bu indirimle birlikte fiyatlar sırasıyla 42.990 dolar ve 47.990 dolara çekildi.

66.webp

Duyuruya göre, Model Y Performance versiyonunun ve diğer modellerin fiyatları ise değişmedi.

ALMANYA VE ÇİN'DE DE İNDİRİME GİTTİ!

Tesla, Çin'den sonra Almanya'da da fiyatlarında indirime gitmişti. Bu indirimler, Tesla'nın rakipleri üzerinde baskı yaratma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

55.jpg

2024 YILINDA DAHA YAVAŞ BİR BÜYÜME ÖNGÖRÜLÜYOR

Tesla'nın yaptığı açıklamada, Teksas'taki "Gigafactory" adı verilen üretim tesisindeki ekiplerin yeni nesil araçlar üzerinde çalıştığı ve bu nedenle bu yılki araç hacmindeki büyümenin geçen yıla kıyasla daha düşük olabileceği uyarısında bulunuldu.

966.webp

Açıklamada ayrıca, "Uzun bir süre boyunca pek çok kişi elektrikli araçların sürdürülebilirliğinden şüphe duyuyordu. Bugün gezegendeki en çok satan araç elektrikli araçlar." ifadeleri de yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar