Terör örgütü sempatizanları Paris'i ateşe verdi!

Terör örgütü sempatizanları Paris'i ateşe verdi!
Göçmen karşıtı bir Fransız vatandaşının gerçekleştirdiği Ahmet Kaya Kültür Merkezi saldırısının ardından meydanlara dökülen terör örgütü sempatizanları, Fransız polisi ile çatıştı. Milyonlarca turistin gezdiği Paris sokakları savaş alanına döndü.

TERÖR ÖRGÜTÜ SEMPATİZANLARI PARİS SOKAKLARINI ATEŞE VERDİ!

Dün, 69 yaşındaki yabancı karşıtı bir Fransız tarafından Fransa''nın başkenti Paris''te, Ahmet Kaya Kültür Merkezi olarak bilinen bir binanın önünde gerçekleştiren saldırının yankıları devam ediyor. 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından meydanlara dökülen terör örgütü sempatizanları, Paris sokaklarında terör saçtı. 



ÖLDÜRÜLENLER PKK''LI ÇIKTI

Saldırıda hayatını kaybeden Emine Kara, Mîr Perwer ve Abdurrahman Kızıl''ın terör örgütü lehine pek çok paylaşımı ve teröristlerle birlikte çektikleri fotoğraflar da gün yüzüne çıktı. Özellikle müzisyen olduğu iddiasıyla sosyal medyada hızlı bir propaganda başlatılan Mir Perwer''in terör örgütünün sözde liderinin posterleri önünde konser verdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu.




TERÖR SEMPATİZANLARI ARABA VE DÜKKANLARI YAKTI!

Paris''in en işlek caddelerinden birinde toplanan terör örgütü sempatizanları, Fransız polisine saldırdı. Polisin karşılık vermesinin ardından saldırganlar, caddede yer alan bazı dükkanları yağmaladı ve çevredeki araçları ateşe verdi. Fransa basınında da infial yaratan görüntülere çok sayıda Fransız vatandaşı da sosyal medyadan tepki gösterdi. Fransız vatandaşları, mülteci olarak geldikleri ülkede huzuru bozdukları ve kamu malına zarar verdikleri gerekçesiyle söz konusu eylemi gerçekleştiren kişilerin sınır dışı edilmesi talebinde bulundu. 











 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar