Teknoloji devi ifşa oldu: Amazon’un NFT planlarını bir mail ele verdi

Teknoloji devi ifşa oldu: Amazon’un NFT planlarını bir mail ele verdi
Milyonlarca kullanıcıya sahip teknoloji devi Amazon'un, Nitelikli Fikri Tapu (NFT) ile ilgili faaliyet gösterileceği söyleniyordu. Avalanche ile anlaştığı duyurulan Amazon'un, NFT planları bir mailde ortaya çıktı.

CoinDesk’in haberine göre, CoinDesk’in küresel politika ve düzenleme yönetici editörü Nikhilesh De, resmi bir Amazon hesabından e-ticaret platformunda dijital token’lerin ve bir galerinin varlığını doğrulayan bir e-posta aldı.

Bir Amazon Prime Video kanal aboneliğinin otomatik olarak yenilenmesinden sonra bir onay olarak Nikhilesh De’ye gönderildi. Haberde ayrıca Nikhilesh De’nin bir NFT satın almadığı ve platformun NFT entegrasyonu hakkında önceden bilgisinin olmadığı belirtildi.

amazonun nft planlari bir mailde ortaya cikti 2

Amazon tarafından gönderilen mailde, şirketin web3 genişleme planlarına ilişkin şirketin içinde çalışmaların olduğunu gösteriyor.  Ayrıca maiilde, yeni araçların platformda nerede bulunabileceğine dair bazı nitelikler bulunuyor.

Amazon’un bir süredir kendi NFT pazar yerini piyasaya sürme planları yaptığı iddia ediliyordu. Konu hakkında Amazon henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da gönderilen mail, şirketin içinde böyle bir çalışmanın devam ettiğini gösteriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar