Tek odalı eve istenen kira bedeli pes dedirtti: Bu kadarı vicdana sığmaz

Tek odalı eve istenen kira bedeli pes dedirtti: Bu kadarı vicdana sığmaz
Başta büyükşehirler olmak üzere ev kiraları başını alıp giderken Şişli’deki ev ilanını görenler şaştı kaldı. Küçük kullanım alanı olan eve istenen fiyat 'Bu kadar da olmaz' dedirtti.

Yüksek enflasyon ve derinleşen hayat pahalılığı gıdadan ev fiyatlarına varana kadar hemen her şeyin fiyatını etkiliyor. Emlak sektöründe satılık ve kira fiyatlarının artışının önüne geçilemiyor.

harabe.png

Özellikle internet üzerinden ilana koyulan evler ise her geçen gün vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. Kendisine temiz bir yaşam alanı bulmaya çalışan vatandaşlar öyle evlerle karşılaşıyor ki bu kadarına da pes diyor.

ekran-goruntusu-2189.png

İstanbul Şişli'de 4 bin TL'ye kira bedeli ile ilana koyulan ev görenleri şaşırtıyor. Ev adı altında harabeye istenen 4 bin TL'lik kira sosyal medyada da gündem oldu.

ekran-goruntusu-2191.png

SADECE 15 METREKARE

Şişli Feriköy’deki evde bir oda, bir banyo ve küçücük bir mutfak mevcutken evin kullanım alanı ise 15 metrekareden ibaret. Öte yandan evden çok harabeyi andıran yerde mutfak, salon ve banyo aynı alanda bulunuyor.

ekran-goruntusu-2192.png

EV TUTULABİLİR

Haber Global'e konuşan emlakçı Murat Buyuran, "Burası ev bile değil" dedi. Emlakçı Buyuran, söz konusu piyasa şartlarında zor da olsa bu evin de bu fiyata tutulabileceğini tahmin ettiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2190.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar