Tedavisi günlerdir sürüyordu! Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Tedavisi günlerdir sürüyordu!  Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nuri Alço, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Türk sinemasının efsanevi ismi, 6 Nisan'da evinde rahatsızlanmış ve Eskişehir'deki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Yakınları tarafından hastaneye götürülen Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amaçlı yoğun bakıma alınmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın temaslarının ardından ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı.

66222dc7b6efa636-w1200xh1314.webp

KALP PİLİ TAKILACAK

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Eşi Burcu Alço, kalp atım hızıyla ilgili bir rahatsızlığı olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda Burcu Alço, "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m" şeklinde yazdı.

66222dbd19983772-w1200xh1864.webp

NE OLMUŞTU

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İlk muayenesinde beyin kanaması geçirdiği belirlenen oyuncunun tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam ediyordu. 7 Nisan'da Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti.

TABURCU OLACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde bir süre yoğun bakımda kalan usta ismin tedavisi normal odada devam ediyordu.

gt.jpg

12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'dan iyi haber geldi. Burcu Alço, yaptığı yeni açıklamada usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

66222dc4d793a830-w1200xh1594.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar