Banu Parlak'ın güzellik merkezine saldırı düzenlenmişti! Kurşunlama pazarlığı ortaya çıktı çete lideri kimin azmettirdiğini açıkladı

Banu Parlak'ın güzellik merkezine saldırı düzenlenmişti! Kurşunlama pazarlığı ortaya çıktı çete lideri kimin azmettirdiğini açıkladı
İşledikleri suçlarla gündemden düşmeyen Döner Kardeşler çetesinin adı cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Banu parlak davasına karıştı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin Dilan ve Engin Polat hakkında verdiği çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

'Döner Kardeşler' çetesi, son olarak, Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştıkları iddia ediliyor. Emirhan Döner, Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığına ilişkin ifade verdi.

640xauto.webp

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı ve olayın arkasında Dilan ve Engin Polat'ın olduğu iddia ediliyordu. Çete lideri Emirhan Döner, Polat ailesinin Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlatmak için pazarlık yaptığını belirtti.

VURULMASI KARŞILIĞINDA 5 MİLYON DOLARLIK PAZARLIK

Döner, verdiği ifadede, Engin Polat ile Banu Parlak'ı vurmak için tam 5 milyon dolarlık bir pazarlık yapıldığını Engin Polat'ın bu rakamı fazla bulduğunu ve başka çetelerle de görüştüğünü aktardı.

18710194-728xauto.webp

PARAYI FAZLA BULDU BAŞKA ÇETELERLE ANLAŞTI

Dilan Polat, Banu Parlak'tan kurtulmak için bu pazarlık rakamını kabul etmiş olsa da, sonradan anlaşmazlık çıktığı ve Engin Polat'ın başka çetelerle daha uygun bir anlaşma yaptığı belirtiliyor. Bu gelişmelerin ardından Parlak'ın iş yerine saldırı düzenlendi. Şu an cezaevinde olan Polat ailesi üyeleri ise sekiz yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

MAHKEMEDEN TAHLİYE KARARI

Dilan Polat soruşturması sırasında mahkemeden sürpriz bir karar geldi. "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat dahil tüm şüpheliler için tahliye kararı çıktı. Dilan Polat ve diğer suçlardan tutuklu olanlar cezaevinden çıkamayacak.

yhy.jpg

NE OLMUŞTU

Sosyal medyada lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken Dilan Polat, kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısının ardındaki azmettirici olarak Engin Polat'ın babası Sezgin Polat ise tutuklanmıştı.

Banu Parlak'ın iş yerine yapılan saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat silahlı saldırıya azmettirme suçlamasıyla tutuklanmıştı. Banu Parlak, Bahçeşehir'deki güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıda Dilan Polat ve Engin Polat'ı suçlamıştı.

Bu olayla ilgili olarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında tutuklama kararı verilmişti. Suçlamalar arasında "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçları bulunmaktadır ve her biri için 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmektedir.

Soruşturma sırasında tanık olarak ifade veren Halil İbrahim Kalkan, Sezgin Polat'ın Banu Parlak'ı vurması karşılığında kendisine Dilan Polat Güzellik Merkezi Bayiliği teklif ettiğini belirtmişti. Sezgin Polat, Banu Parlak'ı vurması karşılığında 2 milyon TL değerinde bayilik teklif etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar