Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm tanıtımı gündem oldu

Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm tanıtımı, tüm Türkiye'nin dikkatini çekti ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Tanıtımdaki sahne, ünlü yazar Eylem Tok'un ve 17 yaşındaki oğlunun yaşadığı hikayeye benzetildi.

Dizinin yeni bölümünde, Yeliz Akkaya'nın canlandırdığı Meryem'in oğlu Furkan (Doğa Karakaş), lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor ve bu kazada bir kişinin ölümüne sebep oluyor. Meryem, olayı kapatmak için Bünyamin Emirkıran'ın (Atsız Karaduman) da desteğiyle önce Katar'a, ardından da ABD'ye gitme kararı alıyor. Ancak avukat Harun Yakar (Ozan Güven), duruma isyan ediyor. Yeni bölümde yaşanan bu olayın nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Başrollerde ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Bülent Seyran gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu adlı dizi, yeni bölümüyle 3 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

aw175292-01.jpg

aw175292-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar