Tarkan'ın klibindeki gizemli kadın kim?

Tarkan'ın klibindeki gizemli kadın kim?
Uzun süredir sessizliğini koruyan Tarkan ' Yap Bİ Güzellik' şarkısını yayınladı. Megastar'ın klibinde çok merak edilen güzelin kim olduğu belli oldu. Klipteki güzelin Brezilya'lı oyuncu ve model Giulia Vaz olduğu öğrenildi. 

''Yap Bi Güzellik'' şarkısıyla müzik piyasasına kaldığı yerden devam eden Tarkan''ın kibinde oynayan güzel, oldukça merak edilmişti. Tarkan''ın eşi Pınar Tevetoğlu''na benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Giulia Vaz, sosyal medyada olay oldu.

Tarkan''ın klibinde oynayan güzel bakın kim çıktı

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu (d. 17 Ekim 1972), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1990''ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye''de hem de Avrupa''da tanındı.

Tarkan, Batı Almanya''nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü. 1986''da ailesiyle beraber Türkiye''ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel''de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı. Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından "Megastar", dünya basını tarafından "Popun Prensi" ve "Boğazın Prensi" olarak anılmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Tarkan''ın göz bebeği... Kesenin ağzını açtı! - Haberler Magazin

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar