Tarkan'dan deprem isyanı: ''Milletimiz bunu hak etmiyor''

Tarkan'dan deprem isyanı: ''Milletimiz bunu hak etmiyor''
Türk müziğinin en büyük isimleri arasında yer alan Tarkan, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında bir açıklama yayınladı. Yaptığı paylaşımda yetkililerin ihmalkarlığını vurgulayan Megastar, "Milletimiz bunu hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin 10. gününe girilirken, arama ve kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Şu ana kadar deprem bölgesinde yer alan 10 şehirde 35 bin 418 can kaybının yaşandığı açıklanırken, kendisinden hala haber alınamayan binlerce vatandaş bulunuyor. 

Depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları başta olmak üzere, deprem bölgesinde bulunan binaların denetimsizliği, geçmiş yıllarda çıkan imar afları ve deprem için toplanan vergilerin şu anki durumu tartışmaya açılırken, yetkililere bir sitem de Megastar lakaplı Tarkan''dan geldi.

"MİLLETİMİZ BUNU HAK ETMİYOR"

Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Tarkan, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşanılan deprem felaketini ben de herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarımla izledim, izliyorum. 

Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet canıyla ödedi.

"ÖLDÜRENLER DEĞİL YARDIMA KOŞANLAR ATEŞE VERİLİYOR"

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. 

İnanılır gibi değil... 

Çok yazık... Milletimiz bunu hak etmiyor.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar