Dünyaca ünlü astrolog İstanbul depremi için tarih verdi

Dünyaca ünlü astrolog İstanbul depremi için tarih verdi
Dünyanın en tanınan astrologları arasında gösterilen Michaela Astro, beklenen büyük İstanbul depremi hakkında bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 35 bin 416 vatandaşımız hayatını kaybederken, Türkiye''de deprem bölgesi olan illerde de panik havası yaşanmaya başladı. Deprem konusunda açıklama yapan bütün jeologlar, İstanbul''da bir depremin gelmekte olduğu uyarısını yaparak, dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri olan İstanbul''un depreme hiçbir hazırlığının olmadığını hatırlattı.

Kaçak yaşayanlar, göçmenler ve ikametini İstanbul''a taşımayanlar da dahil edildiğinde nüfusunun 25 milyonun üzerinde olduğu tahmin edilen İstanbul''da yaşanacak bir depremin yol açacağı felaketler şehirde yaşayan halkı ürkütürken, ülke ekonomisinin lokomotifi olan şehirde yaşanacak her türlü felaket aynı zamanda Türkiye''nin tamamı için de kabus dolu günlerin başlangıcı olacak. 

Bilim insanlarının uyarısının ardından, dünyaca ünlü astrolog Michaele Astro da beklenen deprem hakkında açıklama yaptı. 

"İSTANBULLULARIN İÇİ RAHAT OLSUN"

Türkiye''de yaşanan felakette birçok yakın dostunu da kaybettiğini ve üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Michaela Astro "Astroloji ilmi bir İstanbul depremini önümüzdeki günlerde göstermiyor, bu demek değil ki rahat edelim, tedbirimizi lütfen alalım büyük felaketin ardından herkes üzerine düşeni yapsın, yakın bir zamanda görünmüyor ama olmayacak demekte değil" dedi. 

"BİLİMİ DİNLEYELİM"

Ünlü Astrolog Michaela Astro, İstanbulluların içini ferahlatırken bir anlamda tedbir için vaktimiz var uyarısı yaptı. Tedbir yolunda bilimi dinlersek, acılarımıza engel olabiliriz ifadesini sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar