Tarkan mı? Tenten mi?

Tarkan mı? Tenten mi?
Türkiye'ye döndükten sonra yaptığı her açıklama ve paylaşımla magazin gündeminde kendisine yer bulan Tarkan bu defa Instagram hesabı üzerinden eski tarihli paylaşımların yapıldığı Perşembe günü için esprili bir kare paylaştı.

Bir firmanın reklam yüzü olan ve oynadığı reklam filminden kazandığı hatırı sayılır ücretle kendisinden söz ettiren Tarkan, son zamanlarda sosyal medya hesabını yoğun olarak kullanıyor. Kendisine dair ilgiyi canlı tutmak ve Türkiye'den uzakta olduğu arayı kapatmak istercesine takipçilerinin karşısına birbirinden renkli paylaşımlarla çıkan Tarkan bu defa sevenlerini yıllar öncesine götürdü. 

Amerika, New York'ta katıldığı moda haftası sırasında çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Tarkan görüntüsünü çizgi roman kahramanı Tenten'e benzeterek şunları yazdı:

tarkan-ic-002.jpg

"Bilirsiniz bu fotoğrafları… Tenten imajıyla New York moda haftasında bir defileye gitmiştim"

Başarılı şarkıcının hayranları Tarkan'ın kendisini Tenten'e benzetmesi üzerine yorumlarında "Tarkan mı? Tenten mi?" ifadelerine yer verdi.

tenten.png

Tenten, Belçikalı çizer Hergé tarafından 1929 yılında yaratılmış olan çizgi roman dizisidir. 20. yüzyıl Avrupa çizgi romanlarının en ünlülerindendir. Diziden 200 milyondan fazla kitap basılmış ve dizi 50'den fazla dile çevrilmiştir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar