Tansu Çiller'den Murat Kurum'a destek

Tansu Çiller'den Murat Kurum'a destek
Eski Başbakan Tansu Çiller, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a destekleyeceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Murat Kurum, Beşiktaş'ta düzenlenen özel bir etkinlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile eski Başbakan Tansu Çiller'in de katıldığı "İstanbul'u Büyüten Kadınlar" programına katıldı.

Eşi Şengül Kurum ile birlikte etkinliğe iştirak eden Kurum ve Çiller, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Programda konuşan Tansu Çiller, İstanbul'un aradığı heyecanla geldiğini belirterek, özellikle vurguladığı konunun deprem olduğunu ifade etti. Çiller, İstanbul'un geleceği için deprem konusunun üzerinde durarak, bu önemli meseleye çözüm bulma çabalarına katkı sağlamayı hedeflediğini dile getirdi.

Başkan adayı Murat Kurum ise programın katılımcılarına teşekkür ederek, İstanbul'u daha güvenli ve yaşanabilir kılmak adına önemli projeler üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Kurum, "İstanbul'u Büyüten Kadınlar" programının, şehrin geleceği için önemli bir platform olduğunu belirterek, katılımcılara başarılar diledi.

Etkinlik, İstanbul'un çeşitli konularında deneyim sahibi isimleri bir araya getirerek, kentle ilgili önemli meseleleri masaya yatırmaya devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar