Tanju Özcan’ın ‘genel merkeze alınmayacağı’ iddiasına CHP’den açıklama

Tanju Özcan’ın ‘genel merkeze alınmayacağı’ iddiasına CHP’den açıklama
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu’dan Ankara’ya değişim yürüyüşü yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP Genel Merkezi’ne alınmayacağı iddialarına yönelik açıklama yaptı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimlerin ardından CHP içindeki değişim gerekliliği tartışmalarına dâhil olurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulununca, “kesin ihraç” istemiyle disipline yönlendirilmişti. Bunun üzerine Özcan, “Değişim ve Adalet Yürüyüşü” adını verdiği eylem ile Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne yürüyüşe başladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP Genel Merkezi’ne alınmayacağına dair CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından talimat verildiğine yönelik iddia için açıklama yaptı.

Öztrak, iddianın doğru olup olmadığı sorusuna yönelik şu cevabı verdi:

“Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP’yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir kendisinin derdi partimizde dinlenir, çayını, kahvesini içer. Biz paraları gasp edildiği için AK Parti Genel Merkezi’ne yürüyen şehit yakınlarını ve gazileri dövdüren bir parti olmadık, olmayacağız. AK Parti değiliz biz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar