Tanju Özcan, Akşener'in konuşmasını öve öve bitiremedi: "Tüm haksızlıklara rağmen..."

Tanju Özcan, Akşener'in konuşmasını öve öve bitiremedi: "Tüm haksızlıklara rağmen..."
CHP'den ihraç edilme talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin Olağan Kongresi'nde yapmış olduğu konuşmayı tebrik etti. Özcan'ın sözleri, "İyi Parti'ye göz mü kırptı" yorumlarına neden oldu.

Filiz Kıral / Günboyu

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından bir süredir sessizliğini koruyan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti 3. Olağan Genel Kongresi'nde Millet İttifakı'nı sert şekilde eleştirdi.

Aday belirleme sürecinde yaşanan altılı masa krizine hatırlatmalarda bulunan Akşener, altılı masa hikayesinin sonlandığını belirtirken, İYİ Parti'nin yoluna ittifaksız şekilde devam edeceğini belirtti.

Akşener'in sözlerine sosyal medyada çok sayıda destek mesajı gelirken, bir tebrik de CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi.

"UĞRADIĞI TÜM HAKSIZLIKLARA RAĞMEN..."

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Akşener’in bugünkü İYİ Parti kurultay konuşmasını çok dikkatli bir şekilde dinledim. Gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri vardı. Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım. Uğradığı tüm haksızlıklara rağmen kararlı bir şekilde yürüyen ve yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Meral Akşener'i kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

twit-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar