Süt mısır ekimi başladı

Süt mısır ekimi başladı
Yaz aylarının sevilen lezzeti süt mısırının ekimi Eskişehir’de başladı

Yaz aylarında vatandaşların bolca tükettiği süt mısırının ekimi Eskişehir’de başladı. Hazır gıda sektöründe de kullanılan mısır, genellikle haşlama ve közleme yöntemiyle vatandaşlara sunulurken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtılmak üzere yetiştiriliyor. Eskişehir’de çiftçilik yapan Hasan Yılmaz, bu yıl 900 dönüm mısır ektiğini belirtti. Hasadı beklerken yaşadığı mutluluğu dile getiren Yılmaz, ekim işleminin hayırlı olmasını temenni etti. (İHA)

aw911040-01.jpg

aw911040-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar