Survivor'ın eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı’ya tazminat şoku! Ödeyeceği rakam dudak uçuklattı

Survivor'ın eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı’ya tazminat şoku! Ödeyeceği rakam dudak uçuklattı
2020 ve 2022 yıllarında Survivor'a katılan ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, yarışma döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle mahkemelik oldu. Yağcı'nın 1 milyon 200 bin TL tazminat ödeyecek.

Survivor'da ikinci olarak büyük bir başarı elde eden Barış Murat Yağcı'nın hukuki sıkıntıları, Sedat Aydın adlı sosyal medya danışmanıyla yaşadığı anlaşmazlıkla başladı. Aydın, Yağcı'nın yarışma sürecinde kendisinden aldığı danışmanlık hizmetinin karşılığını ödemediğini iddia etti. İki taraf arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı.

survivor-oncesi-anlastigi-sosyal-medya-16905944-9473-amp.webp

Patronlar Dünyası'ndan alınan bilgilere göre, Sedat Aydın, Barış Murat Yağcı'dan aldığı danışmanlık hizmetinin bedelini alamadığını belirtti. Aydın, Yağcı'nın yarışma sürecinde ikinci olarak büyük bir ödül kazandığını ancak kendisine ödeme yapmadığını iddia etti. Yağcı'ya teklifler sunduğunu ancak karşılık alamadığını ifade eden Aydın, son çare olarak tazminat davası açtı.

i.webp

800 BİN TAZMİNAT ÖDEYECEK

Mahkeme, Sedat Aydın'ın lehine karar verdi ve Barış Murat Yağcı'nın 800 bin TL tazminat ödemesine hükmetti. Üstelik, bu miktarın üç yıllık yasal faiziyle birlikte toplamda 1 milyon 200 bin TL'ye denk geldiği belirtildi. Bu kararla birlikte Yağcı, hukuki sürecin sonunda ciddi bir tazminat ödemek zorunda kaldı.

epph0-1642147709-3913.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar