Babası meğer Fenerbahçe'nin yıldız ismiymiş! İsmail Hacıoğlu'nun babası kendisinden ünlü çıktı

Babası meğer Fenerbahçe'nin yıldız ismiymiş! İsmail Hacıoğlu'nun babası kendisinden ünlü çıktı
Geçmişte birçok başarılı projede yer alan ve adını duyuran İsmail Hacıoğlu, son olarak ailesiyle gündeme geldi. Şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Hacıoğlu'nun babası, meğerse eski bir Fenerbahçe futbolcusuymuş.

İsmail Hacıoğlu, adını "Bir İstanbul Masalı", "Beyaz Gelincik", "Çocuk", "Mahkum" ve "Taçsız Prenses" gibi dizilerle duyurmuş bir oyuncu. Kariyeri kadar özel hayatı da sık sık gündeme gelmişti. Bir dönem Vildan Atasever ve Duygu Kaya Kumarki ile evlilik yapmış, daha sonra ise Aslıhan Gürbüz ile ilişki yaşamıştı. Ancak mutluluğu bulamayan Hacıoğlu, şimdi de ailesiyle ilgili sürpriz bir gerçekle gündeme geldi.

İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu'nun, eski bir Fenerbahçe futbolcusu olduğu ortaya çıktı. "Bulgar Mehmet" lakaplı eski defans oyuncusu Mehmet Hacıoğlu, 2014 yılından bu yana antrenörlük yapıyormuş. Bu şaşırtıcı gerçek, İsmail Hacıoğlu'nun hayranlarını ve sevenlerini oldukça şaşırttı.

Ünlü oyuncunun ailesinin spor dünyasındaki kökleri, onun kariyeri ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyen bir yönü ortaya çıkardı. İsmail Hacıoğlu'nun babasının futbol kariyeri ve antrenörlük geçmişi, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

op.jpg

uuo-001.jpg

ismail-hacioglunun-babasi-403-2-41.jpg

1654260668-1a5a5f-29062022c8094125.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar