Survivor'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünüp Bodrum'a yerleşmişti! Alp Kırşan 10 yıl sonra memleketine döndü

Survivor'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünüp Bodrum'a yerleşmişti! Alp Kırşan 10 yıl sonra memleketine döndü
Survivor’ın eski sunucusu Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan, 10 yılın ardından memleketi İzmir Karşıyaka’ya döndü. Genç çiftin restore ettirdikleri ev görenleri hayran bıraktı.

Survivor'dan ayrıldıktan sonra Bodrum'da yaşamaya başlayan ünlü sunucu Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan, bir yıl boyunca Antalya'da yaşadıktan sonra rotalarını İzmir'e çevirdi. Karşıyaka'ya taşınmadan önce çift satın aldıkları evi tamamen restore ettirdi.

5c727a3267b0a925f8341ac4.webp

Alp Kırşan, uzun yıllar boyunca Survivor ve Yetenek Sizsiniz gibi programlarda sunuculuk yaparak adından sıkça söz ettirdi. Kırşan, 2014 yılında güzel oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile hayatını birleştirmişti.

5544.jpg

İstanbul'u geride bırakarak Bodrum'a yerleşen ve ardından bir süre Antalya'da yaşayan çift, son olarak Alp Kırşan'ın memleketi İzmir'e taşınma kararı aldı.

Ancak bu karar öncesinde, yeni evlerini özenle restore ettiler. Kırşan çifti, bahçe içindeki tek katlı müstakil evin tüm detaylarıyla ilgilenerek evlerini yeniledi.

oooo.jpg

Zeynep Kırşan, yeni evlerinin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Evde duvar renklerinden mutfak dolaplarına kadar her şey, Zeynep Kırşan'ın zevkine göre özenle seçildi.

888888.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar