Survivor'da Sema ve Pınar birbirine girmişti! 3 teyzeden Sema'nın diskalifiyesine tepki geldi

Survivor'da Sema ve Pınar birbirine girmişti! 3 teyzeden Sema'nın diskalifiyesine tepki geldi
Survivor'a sonradan katılan Sema Aydemir, yeni bölüm tanıtımıyla gündeme geldi. Adada bazı problemler yaşayan Sema, yarışmacılardan Pınar ile adeta birbirlerine girdi ve Sema bu tartışmanın ardından diskalifiye oldu. Bu olaya 3 teyze video çekerek tepki gösterdi. İşte o anlar...

Survivor'a geç katılan Sema Aydemir'in, yeni bölümdeki tanıtımı izleyicileri heyecanlandırdı. Adada yaşanan bazı sorunlar, özellikle Pınar ile olan gergin ilişkisiyle dikkat çekti. Son eleme konseyinde ise Pınar'ın, Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Sema ve Pınar için bazı kararların alındığını açıkladı.

65dbb987721699be74eaf721.webp

Survivor adasında Sema ile Pınar arasındaki gerilim dikkat çekti. Pınar'ın yatarken, Sema'nın ise beklerken yönelttiği sözler, aralarındaki tansiyonu iyice yükseltti. Pınar'ın "sana mı sorucam, istediğimi yazarım" yanıtına karşılık olarak Sema'nın verdiği tepki ise adada şok etkisi yarattı. Olayın ardından diğer yarışmacılar ikiliyi ayırmakta zorlandı ve adada kaos ortamı hakim oldu.

Haftanın ikinci eleme konseyinde, yarışmacılar eleme adayını belirledi. Pınar'ın, eleme adayı olarak yazdığı Sema'nın ismini yılan şeklinde çizmesi, hem gülüşmelere neden oldu hem de herkesi şaşırttı.

65dbb987721699be74eaf71f.webp

KONSEY TOPLANDI

Acil durum konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, yaşanan olayları değerlendirdi. Ilıcalı, konseyde, "Dün akşam yaşadıklarımız bizi şok etti. Arkadaşlarımızla durumu değerlendirdik ve sonrasında bir karara vardık." şeklinde konuştu. Sema Aydemir'in alacağı ceza henüz netlik kazanmadı. Sema ve Pınar'ın gelecek bölümde alacakları ceza, oyun sonrası görüntüler izlendikten ve değerlendirme yapıldıktan sonra belli olacak. Ilıcalı, tanıklıkları dinledikten sonra, "Sizin gözlemleriniz bizim için önemli ancak bizim perspektifimizde Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği görülüyor. Bizim açımızdan Pınar'ın bir kusuru yok. Öncelikle Sema ile ilgileneceğiz." dedi.

3 TEYZEDEN TEPKİ GELDİ

Yaşanan bu olayın ardından yarışmada Pınar ile tartışan Semaʼnın diskalifiye edilmesine 3 teyze, çektikleri video ile tepki gösterdi.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar