Survivor'da kim diskalifiye oldu? Survivor'da Sema neden diskalifiye oldu? Survivor Sema ve Pınar neden kavga etti?

Survivor'da kim diskalifiye oldu? Survivor'da Sema neden diskalifiye oldu? Survivor Sema ve Pınar neden kavga etti?
Survivor'un 26 Şubat tarihinde yayınlanan bölümünde Sema ve Pınar kavga etti. Bu olayın ardından Acun Ilıcalı bir yarışmacının diskalifiye olduğunu açıkladı. Peki Survivor'da kim diskalifiye oldu? Survivor'da Sema neden diskalifiye oldu? Survivor Sema ve Pınar neden kavga etti?

Survivor'da kim diskalifiye oldu?

Survivor'un son bölümünde yaşanan olayların ardından bir kişi diskalifiye oldu. Birçok insan kimin diskalifiye olduğunu araştırmaya başladı. Peki Survivor'da kim diskalifiye oldu? Survivor'da Sema neden diskalifiye oldu? Survivor Sema ve Pınar neden kavga etti?

SURVİVOR'DA KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Survivor All Star'a sonradan katılan Sema Aydemir, dün yayınlanan bölümde Pınar Saka ile kavga etti. Bu kavganın ardından yapılan acil konsey toplantısında Acun Ilıcalı Sema'nın elendiğini açıkladı.

SEMA NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Sema ile Pınar arasındaki gece yaşanan gerginlikte fiziksel temas yaşandı. Pınar'ın yatarken Sema'ya söylediği sözler ardından olaylar gelişti.

SEMA VE PINAR NEDEN KAVGA ETTİ?

Survivor'da yer alan bir başka yarışmacı Nagihan Karadere konuyla ilgili açıklamasında Pınar'la Sema arasındaki gerginliğin atletizm geçmişine dayandığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar