Survivor'da İsmail Balaban kural ihlali yaparak yemek yedi! Cezası belli oldu

Survivor'da İsmail Balaban kural ihlali yaparak yemek yedi! Cezası belli oldu
Survivor 2021 programının yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Eleme konseyinde Acun Ilıcalı, ünlüler takımından İsmail Balaban'ın bilerek ve uyarılmasına rağmen yemek yediğini açıkladı. Ilıcalı, Babacan'ın cezasını açıkladı.

Kameralar kayıttayken yaptı! Cezası belli oldu

Survivor 2021 yarışması dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, İsmail Balaban'ın yaptığı kural ihlalini açıkladı. Ilıcalı, "İsmail oyun alanında bir yiyecek buluyor. Kameranın kayıtta olduğu sırada bizim görevlimiz İsmail'e besini yememesi gerektiğini söylüyor. İsmail ise çok aç olduğunu söyleyerek bunu yiyor. Bu hiç başıma gelen bir durum değil. Görevli uyardığı halde İsmail bunu yiyor. Kamera kayıttayken görevli sana yememeni söylüyor. Sen de kayıtta olduğunu bile bile bunu yiyorsun" dedi.

acun-ilicali-kamera-kayittayken-yasak-olmasina-14079702-2665-m.jpg


"KİMSE YOKTU"


İsmail Balaban ise, "Burada en çok zorladığım şey açlık. Ödül oyununu kaybetmiştik ve en çok sinirlendiğim oyun oldu. Sonrasında kampa gittik. Odun aramaya gittim. Oyun alanına da yakındı bizim kamp alanımıza ve oraya gittim. Kimse de yoktu. Yiyecek buldum orada. Onları aldım kampa geldim. Oradaki görevli beni gördü. Yememiştim henüz ancak o kamerayı getirdi. Yemediğim için ceza alacağıma yiyerek ceza alayım diye düşündüm ve yedim" diyerek kendisini savundu.

CEZASI BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı, Balaban'a tarihi ceza verdi. lıcalı, Balaban'a 3 oyunda oynamama ve 3 ödülden yararlanmama cezası verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar