Survivor’da iki yarışmacı birbirine girdi! Acun Ilıcalı diskalifiye mesajı verdi

Survivor’da iki yarışmacı birbirine girdi! Acun Ilıcalı diskalifiye mesajı verdi
Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik had safhada. Yunus Emre Özden ve Ogeday arasında yaşanan çatışma sonrası Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye diskalifiye mesajı verdi.

Heyecanın dorukta olduğu Survivor All Star 2024'e yeni yarışmacıların katılımıyla birlikte, izleyicilerin heyecanı arttı.Yunus Emre ve Ogeday arasındaki gerilim, yarışmanın atmosferini olumsuz yönde etkiledi. Ogeday'ın sert sözleri ve Yunus Emre'nin tepkisiyle gelişen olaylar sonucunda, parkur bir kez daha kavgayla ikiye bölündü.

Yunus Emre, Ogeday'ın kendisini engellediğini düşündüğünden yarışmadaki gerginlik arttı. İki yarışmacı arasında sert diyaloglar yaşandı. Atakan'ın müdahalesiyle bir süre sonra tansiyon düşürüldü.

640xauto.webp

ACUN ILICALI YUNUS EMRE’YE SERT ÇIKTI

Acun Ilıcalı'nın konseydeki sert çıkışı ise dikkat çekti. Ilıcalı, yaşanan olayların ardından Yunus Emre'ye yönelik ciddi uyarılarda bulunarak, kavgaların sonunu getirememesi durumunda diskalifiye edilebileceği mesajını verdi.

18414368-728xauto.webp

"SONUNU GETİREMEYECEKSİN GİBİ DURUYOR"

Acun Ilıcalı: "Bir insan bir insanla problemliyse bu dünyanın en normal olayıdır, iki insansa olabilir diyebilirim, 3 insanla ile ya adama bir şey mi var derim. 4. ile problemliyse problem bu adamda derim, 5. ile problemliyse kafası gitmiş derim 6. ile problemliyse ümitsiz vaka derim" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Ilıcalı'nın kendi programı olan "Survivor"da yaşanan sorunlarla ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulunduğu ortaya çıktı. "Kırmızı takımda görünen tek bir problem var o da Yunus Emre. Her gün bir olaylar sonunu getiremeyeceksin gibi duruyor" dedi.

juj.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar