Survivor’da 2 yarışmacı gizlice kahve içerken yakalandı! Acun Ilıcalı ceza kesti

Survivor’da 2 yarışmacı gizlice kahve içerken yakalandı! Acun Ilıcalı ceza kesti
Survivor All Star 2024 sezonu, heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Survivor bu sefer de yarışmacıların kahve keyfi yaparken yakalanmasıyla gündeme geldi.

Programın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yunus Emre, Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte kamera karşısında kahve içerken görüntülendi. Acun Ilıcalı Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu’nu sert bir şekilde cezalandırdı.

Survivor tarihinde adından sıkça söz ettiren Yunus Emre, kural ihlali yaparak ceza almaktan kaçınmadı. Kahve içme anları, izleyicilerin ve diğer yarışmacıların dikkatini çekerken, Acun Ilıcalı'nın kesilen ceza ile gündeme oturdu. Programın bu sezonu, beklenmedik olaylarla dolu olmasıyla tanınıyor. Yarışmacıların kamera karşısında kuralları ihlal etmesi, iletişim kısıtlamalarını aşması ve diğer skandallar, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

s-da8d4db520435a7dc55e855ecc6ad5c75b764012.webp

NAGİHAN’IN DİSKALİFİYE OLABİLME İHTİMALİ GÜNDEME GELDİ

Geçtiğimiz bölümde konseyde sakatlanarak tedavi altına alınan Nagihan Karadere'nin durumuyla ilgili Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Ilıcalı, yarışmacıların moralini bozabilecek endişelerini dile getirerek, Nagihan'ın durumunun ciddiyetine vurgu yaptı ve diskalifiye ihtimalini gündeme getirdi.

s-d71c122e28e3853599b2c9dc0d50de5f9034c9f3.webp

AYSUN DA 5 ÖDÜLDEN MEN CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Bununla birlikte, son günlerde yaşanan en büyük skandallardan biri de Aysu'nun ağabeyinin adada birine para göndererek, Aysu için yiyecek alışverişi yaptırmasıydı. Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklamaya göre, Aysu'nun abisi bu eylemi gerçekleştirdiği için Aysu 5 ödülden men cezasına çarptırıldı.

s-e0851089132339be033d9027c345028aab74ac69.webp

Survivor All Star 2024 sezonu, yaşanan bu olaylarla birlikte izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Heyecan dolu anlar ve beklenmedik gelişmelerle dolu bir sezon izleyicileri bekliyor.

s-08fe86766b7404d530c38a3af6117747bb994d76.webp

Survivor'un kamera arkasında da ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre'nin kahve isteği gündeme bomba gibi düştü. İkili kamera ekibinden kahve isteyince Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye ilginç bir ceza verdi.

ACUN ILICALI'DAN YUNUS EMRE'YE İLGİNÇ CEZA

Survivor tarihinde ceza alışıyla tanınan Yunus Emre, üst üste aldığı cezaların ardından şimdi de kamera arkasında kendine ceza çıkardı. Kahve isteğiyle masumane görünen bu talep, Acun Ilıcalı'nın esprili bir şekilde "Hazır cezan bitmişken sana 3 ödül daha ceza veriyoruz" şeklindeki yaklaşımıyla sonuçlandı. Aleyna Kalaycıoğlu bu olayda herhangi bir ceza almadı.

ALEYNA'NIN CEZA ALMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aleyna da aynı suçu işliyor ancak Aleyna'nın ki kahve. Kahvede toleransımız var. Yunus Emre niye 3 ödül ceza yediğini anlatayım..." diyerek durumu açıkladı.

Yunus Emre'nin "Beni kimse durduramaz" şeklindeki cesur yanıtı karşısında ise Acun Ilıcalı, "Mükemmel bir cevap. Cesaret ister" diyerek takdirini belirtti. Ilıcalı, Yunus Emre'nin bu tavrını eğlenceli bulduğunu ve arkadaşlarının kendisini temsil ettiğini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar