Survivor'a damga vurmuştu! Milli sporcu evlilik için ilk adımı attı

Survivor'a damga vurmuştu! Milli sporcu evlilik için ilk adımı attı
Ampute Messi olarak tanınan milli sporcu Barış Telli, katıldığı Survivor’a damga vurmuştu. Telli, dün akşam Rümeysa Çakmak’la nişanlandı.

Survivor'daki etkileyici performansıyla dikkat çeken Barış Telli, matematik öğretmeni sevgilisi Rümeysa Çakmak'la önceki akşam gerçekleşen nişan töreniyle bir adım daha evliliğe doğru ilerledi.

Survivor 2023 sezonunda yer alan Barış Telli, nişanlandığı mutlu anların fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Ampüte Futbol Milli Takımı'nın önemli isimlerinden olan Barış Telli, evlilik yolunda ilk adımını, ailelerin katılımıyla düzenlenen törenle atmış oldu.

640xauto-6.webp

baristellijpeg-endivotn30wzdusrpopxhw.webp

640xauto-7.webp

BARIŞ TELLİ KİMDİR?

Kırıkkale'de 1989 yılında doğan Barış Telli, dört yaşında oyun oynarken peşinden koştuğu top yüzünden sağ bacağını kaybetti. Bu engelinin çocukluk hayallerine engel olmasına izin vermeyen Telli, Ampute Futbol Milli Takımı'nda şampiyon oldu.

Ampute Futbol Milli Takımı'nda şampiyonluklar, gol krallıkları, yılın sporcusu ünvanlarını kazanan 34 yaşındaki Barış'ın Japonya da dahil olmak üzere dünyanın dört bir tarafında belgeselleri yapıldı.

Yıldız ampute futbolcu, UEFA tarafından Adil Oyun Elçisi (Equal Game) seçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar