Survivor şampiyonu Cemal Canseven’in yeni evi olay oldu

Survivor şampiyonu Cemal Canseven’in yeni evi olay oldu
Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven, şimdi de Çeşme'de yeni bir ev edinerek sosyal medyada büyük ilgi gördü. Survivor'daki zaferinin ardından televizyon programlarıyla da adından söz ettiren Canseven, şimdi de Çeşme'deki lüks konutuyla gündem oldu.

500 bin TL'lik büyük ödülüyle Survivor'dan ayrılan Canseven'in Çeşme'deki yeni evi, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtmayı başardı. Eski Survivor şampiyonunun kısa sürede büyük bir başarı elde etmesi ve lüks bir yaşam tarzı benimsemesi, onu sosyal medyada da popüler hale getirdi.

Cemal Can Canseven, evinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçileriyle heyecanını paylaştı. "Mimar Cemal Bey yapacağı dekorasyonları düşünüyor" notuyla evinin iç tasarımıyla ilgili ipuçları veren Canseven, aynı zamanda evin dış görünümünü de meraklı gözlerle paylaştı.

Çeşme'de mobilya fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu ifade eden Canseven, takipçilerine espriyle dolu bir mesaj verdi. "Bekle beni Ümraniye Mobilyacılar Çarşısı" dedi.

0066666-kj95.webp

99991023-91xk.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar