Survivor kim elendi? 1 Mart 2022 Survivor All Star sürgün adasına kim gitti?

Survivor kim elendi? 1 Mart 2022 Survivor All Star sürgün adasına kim gitti?
Survivor'da haftanın bir günü SMS oylaması sonucu ile elenen kişi belli olurken ödül oyunu kazanan isim de merak ediliyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan rekabet hız kesmeden sürerken dün yayınlanan bölümde yarışmacılar ok kullanarak cam kutu içerisinde bulunan balonu patlatmaya çalıştı. 1 Mart Survivor ödül oyununu kim kazandı, sürgün adasına kim gitti ve eleme adayları kimler?
SURVİVOR KİM ELENDİ?
 
Survivor kim elendi sorusu 2 Mart Çarşamba akşamı yanıt bulacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ettikten sonra kaybeden takımdan bir kişi daha sürgün adasına gönderiliyor. Survivor eleme adayları ise şu şekilde; Survivor''da dokunulmazlık oyunu ardından yapılan oylama sonucunda Evrim ilk eleme adayı olarak seçildi ve sürgün adasına gönderildi. Yapılan oylamada 7 oy alan Aşkım, sürgün adasına gönderilen isim oldu.
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor eleme adayları Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan oldu.
 

 
SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor ödül oyunu kazananı belli oldu. Oyunun sonunda kazanan takım, pizza ve kola menüsünün sahibi oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı büyük ödül için ok atma parkurunda karşı karşıya geldi. Kadınlar mücadelesinin kazananı ünlüler oldu ve tadım hakkını elde etti. Erkekler mücadelesinin kazananı gönüllüler oldu ve ardından en iyiler karşılaşmasında ödülü ünlüler kazandı.
 

 
Ok atan yarışmacılardan kazanan ödülün sahibi oldu. Akabinde Anlat Bakalım oyununda takımlar en çok kelimeyi bilerek yeniden ödülü almak için mücadele verdi.
 
Survivor Anlat Bakalım oyunun bu haftaki ödülü ise cipsti. Anlat Bakalım oyununu da ünlüler kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar