Survivor ile ilgili skandal iddia! Nagihan eteğindeki tüm taşları döktü ... Darp, şiddet ve tehdit üçü bir arada

Survivor ile ilgili skandal iddia! Nagihan eteğindeki tüm taşları döktü ... Darp, şiddet ve tehdit üçü bir arada

Survivor All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Nagihan Karadere, dün akşam Yunus Emre'nin yarışmadan elenmesinin ardından çarpıcı iddialarda bulundu.

Büyük final için geri sayım başlarken, eleme oyununda veda eden ismin bu sezonun ceza rekorunu kıran Yunus Emre olduğunu hatırlattı.

65a2e6e13770ed6923a5cb30-rdmr-cover.webp

Survivor'da yaşanan eleme sürecinde Batuhan ve Ogeday'ın İstanbul elemelerini garantilemesiyle birlikte Seda, Atakan, Yunus Emre ve Nefise eleme adayı olmuştu. Atakan ile Yunus Emre'nin final düellosunda karşı karşıya geldiği ve Atakan'ın 5-4'lük üstünlükle galip geldiği belirtildi. Bu sezon özellikle kadın yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken Yunus Emre, altıncı sırada elenmişti.

“ONUN YÜZÜNDEN BEN B.K YOLUNA GİTMİŞ OLACAKTIM”

Nagihan Karadere ise eski yarışmacıları Jet ski kazasını hatırlatarak, "Ben saliselerle şu an hayattayım verilmiş sadakam varmış. Onun gerzekliği yüzünden ben b.k yoluna gitmiş olacaktım" ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Karadere, Yunus Emre'nin kendisine "İşim yarım kaldı" dediğini iddia etti ve "Normal bir kaza değildi" yorumunu yaptı.

5-c1lc.jpg

"DARP" İDDİASI OLAY OLDU

Karadere'nin paylaşımlarında, "Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık pis müptezel krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım" şeklindeki ifadeleri de dikkat çekti.

Yunus Emre'nin elenmesinin ardından Nagihan Karadere'nin yapmış olduğu iddialar Survivor hayranlarını şaşırttı.

6-vilz.jpg

7-akhm.jpg

İlgili Haberler