Sene dolmadan evlilik haberi geldi! Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturdu

Sene dolmadan evlilik haberi geldi! Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturdu

Ünlü oyuncu Merve Dizdar ve Cihan Ayger, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Nikah masasına oturan çifti, en mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

Merve Dizdar, son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol alıyordu ve bir süredir Cihan Ayger ile aşk yaşamaktaydı. İlişkilerini gözlerden uzak tutan ünlü çift, evlilik kararı alarak birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını taçlandırdılar.

6tt.jpg

Merve Dizdar, nikahlarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yaparak mutluluklarını takipçileriyle paylaştı.

640xauto-004.webp

CİHAN AYGER KİMDİR

Cihan Ayger, 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından metal sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette 3 yıl boyunca satış uzmanı olarak çalıştı. 2013 yılında başka bir şirkete geçerek satış ve teknik servis uzmanı olarak görev aldı ve genel endüstri ve bayii sorumluluğunu da üstlendi.

1704162.webp

2017 yılında uluslararası bir firmada endüstriyel mineraller üretimi yapan bir şirkette, alüminyum kaplama ürün müdürü olarak görev yapmaya başladı. Şu anda ise bir şirkette İş Geliştirme Müdürü olarak aktif olarak görevini sürdürüyor.

yy.jpg

İlgili Haberler