Viyana'da eğitim alan Menekşe Teyze Milyoner’e damga vurdu!

Viyana'da eğitim alan Menekşe Teyze Milyoner’e damga vurdu!

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Menekşe Koyuncu nezaketi ve kibarlığıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Solucan gübresi üreticisi olduğunu söyleyen Koyuncu, konuyla ilgili Viyana’da eğitim aldığını belirtti.

Menekşe Koyuncu adlı yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Kim Milyoner’e damga vuran Menekşe Teyze’nin hangi soruda elendiği merak konusu oldu.

gfdczx-7ift.webp

SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİMİ YAPIYOR

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programa katılan Menekşe Teyze, solucan gübresi üretimi yaptığını ve anlattıklarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Yarışmacı, birinci baraj sorularını kolaylıkla yanıtlayarak ikinci baraja kadar ilerledi. Bu başarılı performansıyla izleyicilerin ilgisini çekti.

ghfdfs-t8n3.webp

VİYANA'DA EĞİTİM ALMIŞ

Menekşe Hanım, yaşadığı bağlık ve bahçelik bir yerde tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığını belirtti. Ev hanımı olan Menekşe Teyze, tarlada eşine ve kardeşine yardım ettiğini ve aynı zamanda solucan gübresi üreticisi olduğunu aktardı. Devletin sağladığı desteklerle eğitim aldığını ve Viyana'da eğitim gördüğünü paylaştı.

ghgfddvxc-bjtm.webp

YARIŞAMADAN ÇEKİLDİ

Yarışmacının altıncı soruda karşısına, 'İlahi Komedya' adlı klasik eserin yazarı kimdir?' sorusu çıktı.

juhju.jpg

Yarışmacı joker hakkı kalmadığı için yarışmadan 30 bin TL ile çekilme kararı aldı.

vbgfdss-khfz.webp

İlgili Haberler