Survivor All Star'da Seda'nın olay yaratan notu ortaya çıktı

Survivor All Star'da Seda'nın olay yaratan notu ortaya çıktı
TV8'de ekrana gelen Survivor All Star yarışmasının son bölümünde geçtiğimiz günlerde polis baskınına neden olan olayın detaylarına değinildi.

TV 8'de yayınlanan Survivor All Star'da son yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödül dönüşünde takımını zora soktuğu notu paylaştı.

Ilıcalı, Seda'nın babasına attığı mesajları izleyicilerle paylaşarak, "Seda, babaya şöyle yazmışsın: 'Baba, Begüm ve Damla bizi gördü.'" dedi. Seda şaşkın bir ifadeyle "Babam yanımda değil ki 'biz' olsun" dedi. Acun Ilıcalı ise espriyle, "Müsade et de o şaşkınlığı biz yaşayalım" şeklinde konuştu. Seda'nın babasına, 'Prodüksiyondan ararlarsa, ben asla mesaj atmadım, asla' dediği de açıklandı.

'SOS' YAZARAK NOT BIRAKMIŞ

Seda'nın Kolombiya dönüşünde bir tanımadığı kadına bıraktığı not, Acun Ilıcalı tarafından ortaya çıkarıldı. Seda'nın notunda, "Bu notu babama lütfen iletir misin." yazısının altında, Uluslararası Mors Alfabesi'nde acil durum sinyali olan SOS ifadesini kullandığı gözlendi.

Survivor 2024 All Star'da son okunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Konseyde adı geçen Seda Aktuğlu, ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Seda ve Kardeniz, önümüzdeki günlerde düello oyununa çıkacaklar.

not.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar