Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?
Türkiye'nin en popüler yarışma programlarından biri olan Survivor All Star'da dün akşam adaya veda edecek isim belli oldu. Peki Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor All Star'da kim elendi?

Televizyon dünyasının en çok izlenen programlarından biri olan Survivor All Star, bu hafta eleme heyecanıyla devam etti. Yarışmadan kimin ayrıldığını merak eden izleyiciler, sosyal medya platformlarında araştırmalarını sürdürüyor. Peki Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Bu haftanın eleme adayları belirlendiğinde 5 isim eleme potasına girdi. Pınar, Aleyna, Aysu (geçen haftanın eleme adayı), Gizem ve Begüm, eleme adayı olarak yarıştı.

Eleme potasındaki yarışmacıların eşleşmeleri de belli oldu ve 29 Şubat akşamı yayınlanan bölümde düellolar gerçekleşti. İlk olarak karşı karşıya gelen ikili Aleyna ve Begüm oldu. Ardından ikinci eşleşme ise Pınar ve Gizem arasında gerçekleşti.

Düelloların sonunda ise eleme potasındaki isimler belirlendi. Geçen haftadan eleme potasında yer alan Aysu, ilk iki düellodan sonra kalan son isim olan Begüm ile yarıştı. Bu sezonun Survivor All Star düellolarında ilk defa 4-4'lük bir skorla final etabına geçildi. Ancak final etabında oyunu kaybeden isim Begüm oldu. Oyunu kaybetmesiyle birlikte adaya veda eden isim bu hafta Begüm oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar