Survivor All Star'a 3 bomba isim dahil oldu

Survivor All Star'a 3 bomba isim dahil oldu
Survivor All Star, büyük bir sürprizle sarsıldı. Geçmişte birçok zafer kazanan deneyimli yarışmacı Turabi, sağlık sorunları nedeniyle Dominik adasından ayrılmak zorunda kaldı. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Turabi'nin yarışmaya devam edemeyeceğini söylediğini" ifade etti.

Survivor konseyinde yaşanan bu beklenmedik gelişmeyle ilgili detaylar Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı. Ilıcalı, Turabi'nin geçtiğimiz hafta oyuna sakatlık nedeniyle ara verdiğini ve doktoruyla yaklaşık 5 gün boyunca sürekli iletişim halinde olduğunu açıkladı. Sonunda, Turabi'nin sağlık durumunun yarışmaya devam etmeye elverişli olmadığına karar verdiği belirtildi.

18395003-728xauto.webp

Ilıcalı, Turabi'nin Survivor All Star'daki performansının izleyiciler tarafından büyük beğeni topladığını vurgulayarak, onun yarışmadan ayrılmasının üzücü olduğunu dile getirdi.

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER KATILDI

Acun Ilıcalı, Turabi'nin ayrılmasının ardından Survivor All Star kadrosunda değişikliklerin olduğunu duyurdu. Yarışmaya eski yarışmacılardan Seda, Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın katılacağını açıkladı.

0x0-1707328609930.webp

Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yer alacaklarını ve bu yeni isimlerin yarışmanın dinamiklerine yeni bir soluk getireceğine inandığını ifade etti.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar