Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu!

Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu!
'Survivor 2024 All Star'ın son bölümü TV8'de yayınlandı. Bölümde dokunulmazlık oyunu için mücadele verildi.

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyerek heyecan dolu anlara sahne oldu.

Dokunulmazlık oyununda Mavi Takım'ın zaferiyle sonuçlanan mücadelede, Nagihan'ın sakatlık yaşadı Oyunun kazananı Mavi Takım oldu, ancak yaşanan sakatlık anları takımları etkiledi.

Konseyde gerçekleşen toplantıda Kırmızı Takım, üçüncü eleme adayını belirlemek için bir araya geldi. Bu süreçte Turabi, Sercan Yıldırım ve Bozok hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Özellikle diğer takımla sohbet edildiği iddialarına vurgu yapan Turabi, Bozok ve Sercan'ın isimlerini öne çıkardı.

Turabi'nin bu çıkışına cevap veren Sercan Yıldırım, bu eleştiriyi beklenmedik bulduğunu ifade etti. Yıldırım, takım içindeki diğer yarışmacılarla diyalog kurmanın normal olduğunu belirterek, eleştirilere karşı kendini savundu.

Öte yandan, konseyin ardından belirlenen üçüncü eleme adayı Berna oldu. Survivor 2024 All Star'ın gergin atmosferi ve rekabet dolu mücadeleleri, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar