Süper Lig’i karıştıran iddia: Arda Güler Real Madrıd forması giyemeden Fenerbahçe’ye geri mi dönüyor?

Süper Lig’i karıştıran iddia: Arda Güler Real Madrıd forması giyemeden Fenerbahçe’ye geri mi dönüyor?
Üst üste geçirdiği sakatlıklardan dolayı bir türlü Real Madrid formasına kavuşamayan milli futbolcu Arda Güler için Fenerbahçe'nin kiralama teklifi yaptığı öne sürüldü.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre, Real Madrid, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler'i maç startını yeniden vermesi adına Fenerbahçe'ye kiralayabileceği öğrenildi.

Haberde iddia edilenlere göre, Fenerbahçe, Real Madrid'e Arda Güler için 1 milyon euro kiralama ücreti teklif etti. Real Madrid'in de bu teklifi kabul edebileceği konuşuluyor.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Arda Güler'in Real Madrid'den kazandığı yıllık ücreti de karşılayabileceği de öne sürüldü.

ART ARDA SAKATLIKLAR YAŞADI

Fenerbahçe'den gittiğinden bu yana 4 ayda 3 kez sakatlanan Arda, henüz Real Madrid forması giyemedi.

Arda Güler'in sakatlığı ile ilgili olarak Real Madrid'in eski fitness antrenörü Jose Luis San Martin daha önce yaptığı açıklamada, "Arda Güler, bu fiziğiyle 1.85'ten uzun ve ortalama 80-85 kiloda, kaslı, çok yüksek fizik gücüne sahip rakiplere karşı mücadele edecekti. Konu ikili mücadeleye gelince rakipleri köpek balığı gibi olacaktı. Arda Güler, sağ dizindeki menisküsü yırttı. Ameliyat olmak zorunda kaldı. Rehabilitasyonu sırasında rektus anterior kasını yırttı. Henüz sona ermeyen ve tam da ilk kez kadroya girdiği sırada yaşadığı yeni kas sakatlığının ardından yeni bir süreç başladı. Real Madrid'in doktor şefi Niko Mihic, Arda Güler'in yaşadığı sakatlıklar sonrası görevden alındı. Arda Güler'e fiziksel yüklemeler sırasında çok büyük hatalar yapılmış." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar