İstanbul'da semt pazarı sular altında kaldı, esnaf zor anlar yaşadı

İstanbul'da semt pazarı sular altında kaldı, esnaf zor anlar yaşadı
İstanbul Küçükçekmece’deki Halkalı semt pazarı, sağanak yağıştan dolayı sular altında kaldı. Esnaf zor anlar yaşarken, çoğu sebze ve meyve yenemeyecek ve satılamayacak hale geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamasından sonra, Marmara Bölgesi'nde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bu sabah saatlerinde başladı. Şehrin her yerinde etkisini göstermeye başlayan sağanak, İstanbulluları hayli zorladı. Özellikle sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar, sağanak yağıştan etkilendi.

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında etkili olan yağış, çoğu işyerinin ve evin su basmasına sebep olurken bir görüntüde, İstanbul Küçükçekmece’deki Halkalı kapalı pazarından geldi. Kapalı olmasına rağmen sağanaktan nasibini alan pazar, pazarcıların çalışmasına engel oldu. Tüm pazarın su dolmasından ötürü çoğu sebze ve meyve ürünü yenemeyecek ve satılamayacak hale geldi.

İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da beklenen sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanağın, çok kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Kuvvetli yağışların pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiğine vurgu yapılan açıklamada, ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dair uyarıda bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar