Süleyman Soylu'ya kalp işareti yapan gence gözaltı

Süleyman Soylu'ya kalp işareti yapan gence gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için propaganda gezisi sırasında bir gencin kalp işareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edildi.

Selahattin Demirel / Günboyu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Üsküdar'da 28 Mayıs seçimi için propaganda ziyaretinde bulunurken bir gencin Soylu'ya kalp işareti yaptığı ve güvenlik görevlilerinin fark ettiği gencin gözaltına alındığı iddia edildi.

TükoDer Üsküdar Şube Başkanı Onu Cingil, sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak "Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Üsküdar'daki gezisinde bu genç yurttaş sadece kalp işareti yaptığı için böyle yaka paça alınıyor. Adını bağırıyor, anladığım kadarıyla İsmail diyor. Alanlar kim belli değil, konuyu takip ediyorum! Merak etmeyin, kalp taşı yenecek!" ifadelerini kullandı.

ocing.png

Videoda bir gencin "Adım İsmail, hayır hayır, yardım edin bana" şeklinde bağırdığı duyuldu. Ayrıca, videoyu çeken bir kadının, gencin sadece kalp işareti yaptığı için gözaltına alındığını belirtmesi dikkat çekti.

Vdeoda ayrıca üzerinde "CAT" yazılı Bakanlık korumalarının genci gözaltına aldığı görüldü. Gözaltı sırasında yaka paça uygulaması sosyal medyada tepki çekerken Cingil, gencin serbest bırakıldığına dair bilgiler aldığını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar