Süleyman Soylu İstanbul'da bozkurt oldu!Bir dönem bozkurt işareti yapan MHP’lilere “Delikanlıysanız Diyarbakır’da yapın” diyordu

Süleyman Soylu İstanbul'da bozkurt oldu!Bir dönem bozkurt işareti yapan MHP’lilere “Delikanlıysanız Diyarbakır’da yapın” diyordu
Soylu, İstanbul’da Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Bozkurt işareti yaparak kameralara poz verdi.

İREM GÜL / GÜNBOYU

Soylu, AKP'nin MHP ile kurduğu Cumhur İttifakı'na ilişkin, "Bizimkisi sadece bir seçim ittifakı, seçim birlikteliği değildir. Bu, aslında bizim medeniyetimizin bize buyurduğu ve bir arada olma zorunluluğumuzu hissettiren, ortaya koyan bir birlikteliktir." dedi.

soylu-1.jpg

Eyüpsultan'daki Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden AKP İstanbul milletvekili adayı Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'de gelecek nesillere büyük bir miras bırakmakta olduklarını söyledi.

soylu-2.jpg

SOYLU "DELİKANLIYSAN DİYARBAKIR’DA YAP" DEMİŞTİ

Süleyman Soylu 2015 yılında partisinin Beşikdüzü İlçe Meydanı’nda düzenlediği mitinge katılmıştı. Burada konuşmaya başladığı sırada, AK Parti’lilerin bulunduğu alanın arka kısmına gelen bir grup, bozkurt işareti yapmıştı.

Soylu bozkurt işareti yapan gruba şöyle seslenmişti:

Biz, öyle tatlı su milliyetçisi, kuru laf milliyetçisi değiliz. Adam gibi milliyetçiyiz. Bana milliyetçilik hareketleri yapanlara söylüyorum, Beşikdüzü’nde kolay, delikanlıysan Diyarbakır’da yap Diyarbakır’da. Gönder, Devlet Bahçeli’yi oraya. Hadi bakalım. Gelmişler burada mitingi sabote etmeye çalışıyorlar, edepsizler, yazık. Sizin demokrasiye, insanlara saygınız yok. Sizin kimseye saygınız yok. Yazıklar olsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar