SSK ve Bağ-Kur'lular dikkat! 1260 gün yüksek maaş şansı

SSK ve Bağ-Kur'lular dikkat! 1260 gün yüksek maaş şansı
Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'luyu ilgilendiren bu detayı çok az kişi biliyor. SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu olup yüksek maaş isteyenleri uyardı. Son 1260 gün yüksek maaş avantajı sunulacak. 3.6 milyon kişiye yüksek maaş için yol haritası çizildi. İşte detaylar...

SSK VE BAĞKUR'LULAR DİKKAT! BİN 260 GÜN YÜKSEK MAAŞ ŞANSI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yüksek emekli maaşı almak için çalışanları bazı konularda uyardı. Emeklilikte son 7 yıl kuralı milyonların bilmediği bir konu oluyor. Bu doğrultuda da milyonlarca kişi gelecekte nasıl yüksek emekli maaşı alınır sorusuyla ilgili bilgi almak istiyor. SSK’dan emekli olanlar Bağ-Kur’dan emekli olanlara göre daha yüksek maaş alıyor. Ancak son 7 yıl kuralı bu avantajı tersine çeviriyor.

Son 1260 gün yüksek maaş avantajı sunacak. SSK SGK Bağkurlular yaşadı. 13.6 milyona yüksek maaş için yol haritası çizildi. Emekli olmak için ter döken milyonlarca vatandaşımız son 7 yıl kuralı hakkındaki detayları bilmiyor. Bu konu hakkında mevcut bilgileri size şimdi aktarıyoruz. Bağ-Kur’dan değil de SSK’dan emekli olanlar yüzde 15 üzeri fazla bir maaş alma hakkına sahip oluyor. Son 7 yıl hizmet birleştirmesi yapılarak maaşınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

TÜM HİZMETLER BİRLEŞTİRİLİYOR

Çalışan kişinin tüm hizmetlerini birleştirme olayını hizmet birleştirmesi denir. Bu hizmetler birleştirilip maaş artırılabilir. Emeklilikte son 7 yıl kuralı bu anlamda çok büyük etken oluyor. Birleştirme sayesinde maaşlar yüzde 15 artıyor.

SSK''LILAR DAHA AVANTAJLI

Bağ-Kur’dan değil de SSK’dan emekli olanlar yüzde 15 üzeri fazla bir maaş alma hakkına sahip oluyor. Sigortalı olarak geçen 7 senenin anlaşılması için şarttır. Eşitlik söz konusu olursa kurum belirleyici olmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar